gobbet869
by on May 13, 2021
399 views


Bare to år fjernet fra et fotballdrakter
Divock Origis Liverpool-fremtid er fortsatt en stor tvil. Bare to år fjernet fra et endelig Champions League-mål, ser belgieren ut som overskudd til kravene under Jurgen Klopp.
Reds-sjefen har snakket høyt om spissen, og merket ham som en klubblegende under et intervju i 2019.
Men sommerskrivingen av Diogo Jota har sett hans allerede knappe muligheter begrenset enda mer, og han kan være på farten på slutten av sesongen.
Edouard er en etterspurt mann, med flere klubber som sies å jage hans signatur, etter å ha nådd 83 mål på 162 kamper for Hoops.
Rapporten antyder at Origi kan dra til Celtic Park som en potensiell vektlegger i en tilnærming for Edouard, selv om det er tvil om han vil være ivrig etter et slikt grep.
fotbollströjor
VM-vinneravtalen utløper neste sommer, med Europas beste klubber i beredskap mens de venter på hans endelige avgjørelse.
fotball drakter
Klopp er en kjent beundrer av 22-åringen, men ifølge rapporter vil han nekte Liverpool-interesse til fordel for Real madrid.
maglie calcio a poco prezzo
Et potensielt positivt for de røde er at hvis han skulle flytte til Bernabeu, er det høyst usannsynlig at de vil forfølge et trekk for Mohamed Salah.
fotballdrakter på nett
Midtbanes drømmeflytting til Barca har ikke gått etter planen, og han tilbrakte forrige sesong på utlån hos Bayern München.
Men etter å ikke ha sikret seg en permanent bytte til europamestrene, vendte han tilbake til Nou Camp i fjor sommer.

Posted in: Sports
Topics: fotballdrakter
Be the first person to like this.