seddfck8d
by on June 4, 2021
205 views

 

premier league-protokollet fotbollströjor 2021 united senare samma

 

Fans kommer att behöva bära ansiktsmasker när de återvänder till Premier League i litet antal på helgen och undvika att krama varandra när de firar mål, har klubbar fått veta.

Premier League-protokollet för återvändande av upp till 2000 fans till 10 av deras 20 arenor gör det klart att trots att sittande utomhus inte kräver en ansiktsmask i Storbritannien, kommer fansen att behöva täcka över på arenor.

Fans från samma hushåll kommer att kunna sitta tillsammans men alla andra supportrar måste sprida sig i linje med en socialt distanserad sittplan.

fotbollströjor

Medan det inte formellt har förbjudits att sjunga, sjunga och skrika uppmuntras åskådare att moderera sitt beteende och undvika kontakt.

fotbollskläder barn billigt

Fans som lyckas få biljetter till spelen kommer att skickas en uppförandekod sammanställd av sin klubb. De måste också följa ett förskjutet förfarande för att lämna grunder.

camisetas de futbol

Joleon Lescott säger att fansens reaktioner på spelare som knäfaller kommer att visa hur effektiva protesterna har varit.

Billige Fodboldtrøjer

Supporter återvände till några nedre divisioner fotbollsligamatcher på onsdag och kommer att vara närvarande vid Arsenals Europa League-match mot Rapid Wien på torsdag.

Kramning, high-fives och back-slaps är inte tillåtet eftersom ligan hoppas att en smidig och säker återkomst av åskådare kommer att göra det möjligt för dem att framgångsrikt lobbya regeringen för att tillåta pilotevenemang med större folkmassor.

Även om det inte finns något formellt mål för pilotevenemang i detta skede sa Manchester United i oktober att de hade en plan i takt för att tillåta 23 500 fans på deras 76 000 kapacitet Old Trafford Stadium med social distansering.

Den första Premier League-matchen som välkomnar fans blir West Ham United mot Manchester United på lördag, innan Chelsea möter Leeds United senare samma dag.

 

Posted in: Business
Topics: fotbollströjor
Be the first person to like this.