seddfck8d
by on September 22, 2021
193 views






fotbollströjor

varit redo att skriva under

 


Manchester United och klubben kommer


 

Arsenal Tröja, Fotbollströja Barn, Inter Tröja


 

det kan öppna upp en fotbollströjor med nummer kanske mildra slaget

 

Jadon Sancho är nära att skriva på för Manchester United och klubben kommer överens med Borussia Dortmund om lönesättningen. Det kan öppna upp en potentiell långsiktig övergångsplan för Tottenham, som har siktet inställt på en av Ole Gunnar Solskjærs spelare.

Sancho är på väg att bli en Red Devils-stjärna i sommar, en utdragen överföringssaga som började förra sommaren.

arsenal tröja Både United och Dortmund är några centimeter ifrån att ingå ett fullständigt avtal, men det går smidigt för alla parter som vill ha en överenskommelse.

När det gäller spelaren själv har Sancho varit redo att skriva under sedan förra året och har berättat för spelare i Englands läger att han kommer att flytta till Old Trafford.

Det kommer att öronmärka en bra start på sommaren för avgående Ed Woodward, som har arbetat med en affär ett tag.

fotbollströja barn Men Solskjær är inte klar där och vill ha ett antal fler spelare inklusive en mittback och en högerback-men spelare kan behöva säljas för att stärka medel efter det stora förvärvet av Sancho.

inter tröja En spelare som nu stirrar på utgångsdörren är Anthony Martial, som kommer att marginaliseras ytterligare av den engelske landskampens ankomst.

Skador såg att fransmannen missade en bit spel mot slutet av förra säsongen men Uniteds attack förbättrades avsevärt utan att han var med.

Det lämnar den tidigare Monaco -mannen vid ett vägskäl medan Tottenham kan vara på väg att presenteras med sommarens perfekta transfergrepp.

Martial har länge varit på radarn hos Spurs men United har alltid varit ovilliga att låta honom lämna för en rival i Premier League.

Men Solskjaer kommer att behöva pengarna för att fortsätta sin sommarstänk och det finns troligtvis inte många andra friare för den franske landskampen.

Och med Harry Kane starkt kopplad till ett bortflytt, måste Daniel Levy ersätta sin huvudman med någon som kan göra mål.

Med en frontlinje av Martial, Dele Alli, Heung-min Son och en annan forward kan Spurs kanske mildra slaget.














manchester united drakt barn
cristiano ronaldo trikot langarm
liverpool tr鴍e
psg tröja
barcelona trøje
manchester united trøje
maglia juve poco prezzo
bayern monaco maglia 2022
maillot monaco 2021 pas cher
camiseta de Arsenal
seconda maglia chelsea
 

Posted in: Shopping
Topics: arsenal, inter
Be the first person to like this.