gobbet869
by on May 20, 2021
484 views


27-åringen ble funnet ut lage egne fotballdrakter litt tid utenfor siden
Antonio Rudiger har kommet inn av kulden under Frank Lampard denne sesongen, men han kan godt være en av de første spillerne på listen over endringer Shevchenko sannsynligvis vil gjøre.
27-åringen ble funnet ut mot et pulserende Leicester-angrep da han ikke klarte å stenge angriperen for begge mål tirsdag kveld.
Når han spiller sammen med Thiago Silva, trenger Chelsea et senterback-alternativ, og Kurt Zouma er den beste mannen som er tilgjengelig for jobben.
Andreas Christensen kan også se minuttene hans forbedres som et bedre alternativ for Rudiger under Shevchenko.
Christian Pulisic var Chelsea 's viktigste mann etter Premier League Restart i fjor sommer, men han slet med skadeproblemer denne sesongen og har ikke klart å gjenoppdage sin beste form.
maglie calcio
Frank Lampard har holdt fast med amerikaneren i startoppstillingen de siste sju kampene, men han var nok en gang ineffektiv mot et kompakt Leicester-forsvar.
Shevchenko vil sannsynligvis ønske å riste opp i Chelsea hvis han kommer inn og å flytte Pulisic ut av laget kan være noe han vurderer.
Young Billy Gilmour er tilbake i full form og har banket på døren for en plass i startoppstillingen.
En opprystning på midtbanen kan være akkurat det Chelsea trenger, og Shevchenko kan se Kovacic som det første stykket å ta ut.
Timo Werner ser ut til å lide av et tillitsproblem foran mål i sin første sesong i Chelsea.
fotballdrakter
Sommersigneringen har ikke klart å gjenoppdage den formen som ga ham et stort pengetrinn til Chelsea i utgangspunktet, men er fortsatt en konstant i Lampards startoppstilling.
Han ble utelatt mot Leicester, men byrden falt nok en gang på skuldrene hans for å prøve å bringe Chelsea tilbake i kampen da han kom inn som vikar.
fotball drakt
Markeringssommersigneringen på Stamford Bridge har vært den største skuffelsen hos Chelsea denne sesongen.
camisetas de futbol
21 år gammel er det usannsynlig at Chelsea er villig til å redusere tapene sine for tidlig, men Shevchenko vil raskt bygge opp rytmen hvis han skulle komme inn og Havertz nesten helt sikkert måtte nøye seg med litt tid utenfor siden.

Billige Barcelona Tredjedrakt

Argentiina Paita

Køb Fodboldtrøjer

maglie di calcio a poco prezzo

Matchtröjor Fotboll

Posted in: Sports
Topics: fotballdrakter
Be the first person to like this.