fotbollsutrustning
on February 18, 2024
4 views
Real Sociedad förlorar mot Paris Saint-Germain
Först börjar åttondelsfinalen i Champions League, med Paris Saint-Germain mot Real Sociedad på hemmaplan. Paris Saint-Germain har presterat bra den senaste tiden, fansen som bär Paris Saint-Germain tröja innan matchen tror att PSG kan vinna den här matchen!
I den 6:e minuten gjorde Real Sociedads mittfältare ett passningsfel och blev avlyssnad, och Paris inledde snabbt en kontring. Mbappe fick en passning från sin lagkamrat och fick en solochans, hans skott räddades av Remiro som var klädd i en matchtröjor fotboll och föll till marken. I den 22:a minuten gjorde Jiu Jianying en passning från höger, och Andre Silva nickade bollen mot målvakten. I den 45:e minuten tog Real Sociedad-spelaren Merino ett långskott utanför straffområdet och bollen träffade ribban och stack ut. I den 58:e minuten tog Paris en hörna, Marquinhos tog platsen och nickade bollen mot mål.Mbappe följde upp med en volley och sköt bollen i mål.Paris ledde med 1-0. I den 70:e minuten kontrade Paris-forwarden Barcola, använde sin fart för att bryta igenom motståndarens försvar, och lyckades sedan skjuta från en liten vinkel i straffområdet, 2-0. I slutet av matchen besegrade Paris Real Sociedad med 2-0 hemma med två mål i andra halvlek.
Dimension: 270 x 150
File Size: 97.31 Kb