fotbollsutrustning
on January 14, 2024
4 views
Real Madrid vinner spanska supercupen
Den spanska supercupfinalen spelades mellan Real Madrid och Barcelona Vinicius gjorde hattrick och Rodrigo satte grädden på moset. Real Madrid vann mästerskapet med 4-1!
I den 7:e minuten gjorde Bellingham, som var klädd i en matchtröjor fotboll, en direkt assist.Vinicius passerade Peña och tryckte sedan in i det tomma målet, vilket hjälpte Real Madrid att leda 1-0. Tre minuter senare kontrade Rodrigo och satte in mål, Vinicius gjorde återigen mål med ett spadeskott, och Real Madrid utökade sin ledning till 2-0. Barcelona, som låg under med 2 mål, kontrade. I den 33:e minuten gjorde Real Madrid en rensning inte långt från straffområdet. Lewandowski gjorde mål med en volley från kanten av straffområdet, vilket tillät Barcelona att minska poängskillnaden. till 1-2. I den 38:e minuten begick Araujo ett regelbrott framför mål och fick ett gult kort av domaren, vilket gav Real Madrid en möjlighet till frispark. Vinicius slog en stabil straff och gjorde framgångsrikt hattrick, Real Madrid ledde också med 3-1 i paus. I den 64:e minuten gjorde Vinicius en passning från straffområdet. Conde gjorde ett misstag när han rensade bort bollen och vände den till ett självmålsassist. Rodrigo tryckte på bollen och gjorde mål, vilket ändrade ställningen till 4-1. I slutet av matchen besegrade Real Madrid Barcelona! Vinicius i Real Madrid tröja njöt av segerglädjen och valdes till spelets bästa spelare! Gör 3 mål och gör ett hattrick!
Dimension: 275 x 183
File Size: 17.71 Kb