fotbollsutrustning
on January 12, 2024
2 views
Kan Real Madrid avsluta fjolårets nederlag?
Real Madrid besegrade Atletico Madrid med 5-3 på övertid i semifinalen i den spanska supercupen och tog sig vidare till final!
De två sidorna arrangerade en målstrid i denna match. Hermoso gjorde mål med en nick bara 6 minuter in i matchen, vilket gav Mateo en bra start med 1-0. Rudiger och Mendy, båda iklädda Real Madrid tröja, gjorde mål i tur och ordning för att hjälpa Real Madrid att ta en 2-1-ledning. Griezmann gjorde 2-2 i den 37:e minuten. I den 80:e minuten kolliderade Real Madrids målvakt Kepa med Atleticos forward Morata. Bollen träffade Rudiger och studsade in i hans eget mål. Atletico passerade Real Madrid med 3-2. Real Madrid, som låg efter, inledde en offensiv, Vinicius och Bellinghams skott blockerades, Carvajal följde upp och sköt hårt med högerfoten och jagade ställningen till 3-3. I den sista stopptiden anföll Real Madrid med all sin styrka, men Real Madrid gjorde en rensning och kontrade direkt.Dias, iklädd en matchtröjor fotboll, tryckte in i det tomma målet för att avsluta matchens spänning och låsa ställningen till 5-3 . Real Madrid, som kom först ur semifinalen, kommer att utmana fjolårets mästare, Barcelona, i finalen.
Dimension: 277 x 213
File Size: 154.46 Kb