on October 7, 2023
4 views
Ronaldos mål dömdes bort för offside
Cristiano Ronaldo har presterat mycket bra sedan han kom till Riyadh Victory Club. Han är på väg att fylla 40 år och kan behålla en så hög nivå av konkurrensstatus. Fansen som bär Ronaldo tröja kan inte låta bli att känna sig otroliga. Hans enastående prestation bevisade att hans inflytande på planen fortfarande finns där.
I den 9:e omgången av Saudi Arabian League säsongen 2023-2024 mötte Riyadh Victory Abha hemma. I den första halvleken gjorde Otavio mål med ett lågt skott i den 3:e minuten för att ge Riyadh en drömstart. Mane hjälpte Talisca att göra mål i den 28:e minuten för att hjälpa Riyadh att utöka poängen. Otavio gjorde mål i den 32:a minuten och Bigil gjorde mål. tog tillbaka ett mål för Abha. I den 66:e minuten gjorde Hubballi en passning. Cristiano Ronaldo, klädd i en matchtröjor fotboll, gjorde mål med vänsterfoten i straffområdet. Linjemannen höjde flaggan för att indikera offside och målet var ogiltigt. I den 88:e minuten missade Ronaldo ett lågt skott med högerfoten i straffområdet. I den sista överskottstiden sköt Ekambi en kraftfull volley med högerfoten från höger sida av bågen i straffområdet, och Abha stod lika 2-2! I slutet av matchen besegrade Riyadh Abha med 2-2, vilket avslutade sin vinstsvit på 10 matcher i alla tävlingar.
Dimension: 227 x 222
File Size: 7.67 Kb