Zeldawubs
#0

Efter att ha lanserat sin certifierbart bekväma CX-teknik över home klassiska Chuck Taylor 2020 har Converse lagt until eventually ännu mer ergonomiska uppdateringar till sin hundraåriga conquer. Känd som - ta ett djupt andetag instructions Chuck Taylor All Movie star CX Pull Tab, dess suffix betecknar inkluderingen uutav några stora ankelöglor som gör on-and-off ännu simplare och blåsigare! Med por otro lado en palett som tappar with i de svindlande neonerna av kulturvandring,  constarskose.com här är en blandning av type och funktion i nu tar vi n?got välbekant paket. Hittills om det inte funnits por otro lado en lågmäld Chuck CX instructions och det fortsätter att vara fallet här. CX mellansula skum måste ses för att tros, så Converse har inga reservationer genom att markera dom klämiga grejerna i lurid kricka och skadlig ilusionar klädd inuti genomskinliga gummibärare.

converse chuck 70 , por otro lado en trogen rekreation av home ursprungliga 70-er-eran Chuck Taylor, har bränt i år tack vare ett antal spännande partnerskap och släpp. Home trenden fortsätter den här veckan, med lanseringen uutav den nya "Patchwork Camo" Chuck 70. Converse om varit i rullning my partner and i år med Chuck Taylor och genomfört nya i spännande projekt med några veckors mellanrum för att fira den legendariska silhuetten hundra årsjubileum. Varumärken i individer som Paul Jones, Chinatown Market och Joshua Vides har lånat ut sina namn till mixade utgåvor, liksom införandet uutav en ny serie hållbart byggda Chucks. Nu om Converse tillagat en spännande ny in-line release, som slår i butikshyllorna när vi pratar.

Converse Place 70 Classic High Major Pergament är enkelt por otro lado en av de mest klassiska paren någonsin! Om dere letar efter ett felsäkert alternativ som kommer att matcha med många mixade kläder, leta inte längre än här! Tillverkad uutav den legendariska etikettens signaturduk, tar överdelarna i paret en neutral färgad pergamentfärg som är en old-fashioned ta på sig home tredubbla vita variationen. Varumärkets ikoniska stjärnlogotyp är utsmyckad på den mediala hemsidan av varje sko, medan blå och röda accenter ger en subtil adult males ändå nödvändig färgsticka. Within foten döljer den tjocka mellansulan avancerad dämpning som gör dessa till nu tar vi n?got av de mest bekväma erbjudandena på Converses silhuettlista. Rena linjer går genom sulan för att framhäva formen, converse classic chucks medan den på framsidan böjer sig för att bilda den rundade tåboxen för en vintage-touch.

Todd Snyder och Chat har gått samman för en omfattande samling vardagskl?der och kläder inspirerade uutav arvet från Jack Purcell - namnet på por otro lado en av Converse mest kända skor. Kollektionens två vardagskl?der och omfattande klädesplagg är inspirerade av "vintage sartorial codes of racquet sports" och åtföljs av por otro lado en "You Don't Know Jack" -kampanj som belyser ett omfattande utbud av idrottare i kulturpersoner från DJ Clark Kent till WNBA-stjärnan Natasha Cloud och den olympiska fäktaren Miles Chamley-Watson. Samlingens mittpunkter är de två tar på sig Prise Purcell, en sko fra en nästan hundra år lång historia som om converse jack purcell använts av alla från Kurt Cobain till Wayne Dean och Ray Eames.