seddfck8d
by on August 27, 2021
300 views






fotbollströjor barn

matchen med alla fyra nationer

 


Tyskland slog i stil med EM 2020


 

 

Bayern Munchen Tröja, Psg Tröja

 


 

tyskland slog i stil med em fotbollströjor tryck till ett farligt område

 

Nu behöver de något från onsdagens sista match mot Portugal för att säkerställa att de kommer ur gruppen - och Deschamps måste ta reda på hur man får ut det bästa av en begåvad grupp spelare.


 

bayern munchen tröja Tyskland slog i stil med EM 2020 när de slet sönder Portugal med en imponerande anfallsprestation i München för att kasta grupp F vidöppen.

Tysklands seger innebär att båda dessa sidor nu sitter på tre poäng, en bakom gruppledarna Frankrike, på väg mot en avgörande sista omgång av matcherna på onsdag.

fodboldtrøjer tilbud Atalanta-backen Robin Gosens var arkitekten med ett mål och en assist och fick en ovation från Allianz Arena-publiken när han byttes ut strax efter timmarsmärket.

 

psg tröja Cristiano Ronaldo hade satt besökarna framåt och fortsatte sin rekordkampanj med sitt tredje mål i turneringen och 12: e EM-strejken genom tiderna.

billige fotballdrakter Men två självmål inom loppet av fem första halvlekar vred på ett underhållande möte i Tysklands fördel, då först Ruben Dias och sedan Raphael Guerreiro förvandlades till sitt eget nät.

De inflytelserika Gosens lade sig på en trea direkt efter pausen med en inbjudande boll som gjorde att Kai Havertz kunde slå in från nära håll, innan han själv gick i Tysklands fjärde.

Diogo Jota petade in från Ronaldos nedskärning men de försvarande mästarna kunde inte göra en comeback.

Tyskland är värd för Ungern, som tidigare på lördagen höll Frankrike oavgjort, medan Portugal möter världsmästarna i den sista matchen med alla fyra nationer som fortfarande kan gå vidare.

Tysklands chef Joachim Low sa till sin sida att vara 'kraftigare' i attacken efter deras första nederlag med 1-0 mot Frankrike och såg att samtalet besvarades när hans sida klickade i växel på hemmamark.

Gosens hade redan sett en ansträngning förbjuden för offside när Lows outfit tog kontrollen innan de blev bedövade av en hänsynslös portugnisk attack från sitt eget hörn.

Die Mannschaft har inte förlorat på varandra följande matcher i gruppspelet i en stor turnering sedan nederlag mot England och Portugal vid Euro 2000, när de slutade i botten av gruppen, och två mål före halvtid såg till att det inte skulle hända 21 år senare.

Först Portugal mittback Dias vände Gosens 'fizzed kryss i sitt eget nät och ögonblick senare gjorde Guerreiro samma sak som motsatta wingbacken Joshua Kimmich skar tillbaka bollen till ett farligt område.














fotbollströja barn
 

Posted in: Shopping
Be the first person to like this.