by on August 22, 2021
150 views


fodboldtrøjer

efterlod dem seks point efter

 


Spurs har en chance for at vinde noget


 

Roma Trøje, Billige Fotballdrakter, Ac Milan Trøje, Nouveau Maillot Foot Pas Cher


 

de sidder i øjeblikket fodboldtrøjer til salg og chelsea næste

 

Spurs har en chance for at vinde noget sølvtøj i denne sæson, når de møder Manchester City i Carabao Cup -finalen senere på måneden.

De sidder i øjeblikket syvende i tabellen med Everton kun et point bag dem med et spil i hånden.

Tottenham kan have gået glip af en chance for at slutte inden for top fire, men efter sidste weekends nederlag på 3-1 til Manchester United og efterlod dem seks point efter West Ham Roma Trøje.

At sikre europæisk fodbold til næste sæson kan meget vel være nøglen for Tottenham i det, de planlægger at gøre på sommerens transfermarked.

Men klubberne har en begrænset mængde tid til at få deres forretning gjort med EM og Copa America, der finder sted i hele transfervinduet.

Det betyder, at der godt kan komme møder med agenter og klubrepræsentanter i løbet af de næste uger med klubber, der håber at få deres forretning gjort tidligt.

Og Tottenham ser ud til at have styrket deres defensive muligheder til en hovedprioritet foran sommervinduet

billige fotballdrakter.

Den danske landsholdsspiller har brugt sæsonen på lån i Fulham og imponerede en række klubber rundt om i Europa ac milan trøje.

Men det foreslås, at Lyon - hans moderklub - ikke har Andersen i deres planer for næste sæson og er klar til at lytte til tilbud.

Og Spurs gør tilsyneladende deres skridt tidligt for at prøve at vinde løbet om at signere den 24-årige Nouveau Maillot foot pas cher.

Det hævdes, at Andersens repræsentanter vil møde med Tottenham -embedsmænd i næste uge for at diskutere en mulig overførsel.

Men Tottenham møder hård konkurrence om Andersen, der også siges at have tiltrukket opmærksomhed fra Chelsea og Manchester United.

Andersen er angiveligt heller ikke imod tanken om at blive i Fulham i næste sæson, men det afhænger sandsynligvis af, om Scott Parkers side undgår nedrykning fra Premier League.

Craven Cottage -tøjet sidder i øjeblikket 18. i tabellen og ligger seks point efter Newcastle, selvom Fulham har spillet et spil mere end deres rivaler.

Og Parkers side står over for et hårdt løb med kampe med udebaneture til Arsenal og Chelsea næste gang.liverpool trøje
matchtröjor fotboll
chelsea maglia
maglie calcio a poco prezzo
manchester united trikot kaufen
werder trikot 2021
fotbollströjor sverige
Maglia Italia Poco Prezzo
nueva Camisetas Fútbol Italia
Maillot Olympique Lyon
Maillot Olympique Lyon
 

Posted in: Shopping
Topics: fodboldtrøjer
Be the first person to like this.