by on August 9, 2021
226 views






billige fodboldtrøjer
 


Manchester Citys Ellie Roebuck og Birmingham Citys Hannah


 

Fodboldtøj Til Børn, Køb Fodboldtrøjer


 

maciver, 22, vil konkurrere stjerner på fodboldtrøjer for andet år i træk

 

Everton-målmand Sandy MacIver siger, at hun er klar til trevejskampen om at blive England Women's førstevalgsmålmand under midlertidig manager Hege Riise.

MacIver, 22, vil konkurrere med Manchester Citys Ellie Roebuck og Birmingham Citys Hannah Hampton om at blive England nr. 1 forud for EM næste år fodboldtøj til børn.

Men MacIver siger, at på trods af de hårde konkurrencer om en start i mål, har de alle et godt forhold til hinanden uden for banen.

England er klar til at møde Nordirland i en venskabskamp på tirsdag, hvor MacIver håber at få sin debut under Riise.

MacIver blev kaldt op til England-lejre under Lionesses 'tidligere manager Phil Neville, men har endnu ikke gjort sit første seniorudseende, idet coronaviruspandemien begrænsede Lionesses til tre spil i 2020 køb fodboldtrøjer.

Hun ser frem til det, hun forventer at være et 'hårdt og udfordrende' spil, hvad enten hun starter eller ej Goedkope voetbalshirt.

MacIver satte virkelig sit krav på en England-startplads efter en spiller-of-the-match-præstation under Evertons FA Cup-sidste nederlag mod Manchester City.

Tofferne blev slået 3-1 i ekstra tid af City, der vandt konkurrencen - som oprindeligt blev suspenderet på grund af pandemien - for andet år i træk.













manchester united drakt barn
Maglie Calcio 2022
billige fotballdrakter
billige fotballdrakter
arsenal tröjor
manchester united drakt barn
magliette calcio
billige fotballdrakter
maglia juve poco prezzo
Maglie Calcio 2022
liverpool drakt

Posted in: Shopping
Be the first person to like this.