gobbet869
by on July 1, 2021
458 views


fotballdrakter

spell hvor begge lag scoret

 


Manchester City startet sin tiende Champions


 

Real Madrid Drakt Barn, Manchester United Drakt Barn, Manchester United Kort


 

en første halvdel av porto fotballdrakter salg poengene etter en treg start

 

Manchester City startet sin tiende Champions League-kampanje med en 3-1-suksess over FC Porto, etter å ha falt etterpå til en tidlig besøkendes streik.

En første halvdel av Porto som spilte dypt for å frustrere City, ble opplivet bare av en seks minutters spell hvor begge lag scoret før normal tjeneste ble gjenopptatt før vertene nesten fikk tilbake ledelsen nær pause.

Med det første forsøket på mål fra begge sider scoret Porto først på 14 minutter. City, som spilte sitt 78. Champions League-spill, ga ballen unna billig og Luis Diaz løp på hjemmeforsvaret som rygget av for at colombianeren kunne kjøre hjem. Dette var Porto sitt første mål i England på syv besøk.

real madrid drakt barn

City hadde nå mer haster i spillet og fikk i løpet av fem minutter en straff etter at Raheem Sterling ble brutt ned av Pepe etter en kamper i straffefeltet.

real madrid drakt

Gjestenes keeper Augustin Marchesin ble skadet i oppbyggingen, og Sergio Aguero måtte vente før han kraftig traff leveler forbi sin argentinske landsmann.

manchester united drakt barn

Spillet gikk deretter tilbake til å skrive med City som hadde mye besittelse, men sviktet i Porto-forsvaret. Så like før pause kom Kyle Walker til byens redning ved å rydde et avbøyd Moussa Marega kryss av streken.

manchester united kort

City tok nesten ledelsen i begynnelsen av andre omgang da en strålende volley av Ilkay Gundogan ble like godt reddet av Porto-forvalteren.

Men Gundogan skulle ikke nektes, og etter et vedvarende press fra hjemmelaget ga hans utsøkte frispark på 65. minutt City ledelsen for første gang i kampen.

Innbytter Ferran Torres benyttet seg av en fantastisk pasning fra stipendiat Phil Foden for å hamre hjem nummer tre og sikre at Porto ikke lenger har vunnet i England.

City spilte komfortabelt de resterende minuttene og fortjente poengene etter en treg start.

nederländerna tröja

frankrike tröja

Jalkapallo Pelipaidat

Posted in: Sports
Topics: fotballdrakter
Be the first person to like this.