by on May 6, 2021
227 views


Som det ser ud, har Taiwan fodboldtrøjer
Pekings udenrigsminister Wang Yi har tidligere sagt, at der ikke var 'plads til kompromis med indrømmelser' om spørgsmålet og advarede USA, der for nylig har gjort diplomatiske fremskridt med den demokratisk regerede nation, om at stoppe med at 'lege med ild'.
Som det ser ud, har Taiwan en hær på omkring 170.000 stærke i en hær, der kan sammenlignes med Tysklands, skønt der er frygt for, at dette ikke vil være nok, da Kinas officielle militærbudget er 16 gange så stort som Taiwan.
england trøje
Også med hensyn til udstyr stiger Kina fremad med konstruktionen af ​​et tredje hangarskib, mens Taiwan kæmper med sine to operationelle ubåde, der går tilbage til 1980'erne.
I 2016 blev den obligatoriske militærtjeneste for unge taiwanske mænd forkortet til kun fire måneder, hvilket ifølge hr. Tsai ikke er nok.
Danmark trøje
Tale til Deutshe Welle sagde hr. Tsai, at Taiwan burde lære af eksemplet med Sydkorea, SIngapore og Israel, hvor militærtjeneste er obligatorisk i mere end et år.
Ifølge den nylige rapport fra Deutshe Welle er Taiwan 'dårligt forberedt' på et potentielt kinesisk angreb.
Kroatien trøje
På trods af de regelmæssige våbenforsendelser til en værdi af milliarder dollars fra USA mangler mange af Taiwans reserve tropper, der tæller over 700.000, grundlæggende uddannelse.
Ifølge rapporter kaldes reservetropper hvert andet år i maksimalt syv dage, men der er i øjeblikket planer om at indføre en reform af tjenesten ved at indføre to ugers træning om året fra 2022.
Forsvarsministeren tilføjede, at der skal være en politisk drivkraft for at bringe reformen til militæret, især for at genoprette civil revision og kontrol.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla

Posted in: Sports
Topics: fodboldtrøjer
Be the first person to like this.